Bokcirkel ”Vad ska vi ha samhället till?”

Nu startar vi en ny bokcirkel i Naturskyddsföreningen Sunne.

Som litteratur har vi valt Birger Schlaugs bok ”Vad ska vi ha samhället till?”. Boken tar upp moderna existentiella frågor om hur vi lever och hur vi skulle kunna leva. Läs mer på https://schlaug.blogspot.com/p/blog-page.html

Låter det intressant att läsa boken och diskutera innehållet i bokcirkelform under några kvällar i vår och höst? Om det är möjligt så är ambitionen att försöka få hit författaren, Birger Schlaug, att berätta om sina tankar och funderingar under hösten efter att vi avslutat bokcirkeln. Vi har uppstartsmöte den 15 maj, där vi får prata oss samman om hur, var och när vi ska ha våra möten.

Om du är intresserad av att vara med så skicka gärna ett mail till anders.tarnbrant@gmail.com med namn och telefonnummer, vill du ha mer information så ring mig på 0722 407150 (ej 8-11/4).

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.