Ny Bokcirkel ”Ny Jord”

För första gången har vi möjlighet att omvandla inte bara vårt matsystem, utan hela vårt förhållande till den levande världen. George Monbiot visar i sin friskt upplyftande bok att det fortfarande finns en möjlighet att lösa problemen med att förse en växande befolkning med mat och näring.

Ny jord – att föda en värld utan att sluka planeten är en hisnande vision av en alternativ framtid – för matindustrin och för mänskligheten.

Monbiot möter personerna som leder utvecklingen och tillsammans visar de hur de allra minsta organismerna kan hjälpa oss sluta fred med vår planet och bana väg för en tidsålder som inte präglas av utrotning, utan av återskapande. En tidsålder av nytt liv och ny jord.

Författare: George Monbiot
Ny Jord – Att föda världen utan att sluka planeten

Start: 26 Juni
Anmäl dig till Ann-Marie Jansson
tel. 076-1195920

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.